Vi tre..

I vått o tort, jag älskar er <3

Syster bror och jag i badhuset från igår :)

Dj shrek

jag har kärat ner mig i dj shrek , så bra =)

Jag vill inte..

nej nej nej nej nej..

ja vill inte att det du sa till mig ska vara sant..

ja vill inte, jag vill ha det som fanns tillbaka, inte något nytt som nu.

fan oxå.. för mkt o tänka o allt.. vad ska jag förvänta mig .. vad ska ske.. är så jävla förvirrad..


Torsdag,

Hade nästan helt enkelt glömt bort att det var torsdag och i skolan i datasalen kom jag på att det fanns ett nytt TH tv avsnitt att glo på, och självklart har jag inge ljud på datan o vågar inte fråga efter ett par hörlurar, så jag fick vänta ända tills nu för att kunna glo (: så nu ska jag glo på th tv o njuta sedan spela maplestory :)


skolan.

whiiie är nu i skolan, sitter o har datakunskap DAA 1201 det e fett med mysigt :)
sitter här med märta dåva, längst bak i klassrummet o e inne på sidor o spela :D poss :*

sjuk..

fyfan jag hatar att vara det som kallas sjuk, jag hatar att ha feber o ha ont bakom ögonen ( bihålorna som gör det ) att ha ont i huvudet o att halsen e tilltjockad, jag hatar det :( fyfan, det blir inte mkt blogg för nu ska ja bädda ner mig i sängen o dejta kudden igen elr packa ner mig breve mamma i soffan o glo på film, det är sjukstuga här idag, och igår.. fy :/
krya på mig.

Debby

Poss på min underbara lilla debby :*


Kvaft,

Det är jätte varmt o kvaft i mitt rum, finns nästan ingen syre alls. det märker man direkt om man travar ut i köket för att leta efter något gott att käka, jag hittade ingenting som lockades, jag e sugen på choklad. men det har vi ingen, vi har bara ett helt skåp med chips, popcorn, ostbågar you name it. Det faller verkligen inte mig i smaken, det e flottigt och smakar inte gott nånstans alls, jag vill ha godis choklad.. elr torkade frukter som annanas och papaya, sådant e fruktansvärt jävla mumsigt. Så vad fick följa med mig in i rummet, ingenting, förutom en power king då. det är iaf lite sött av sig, och sedan ska jag väll bege mig ut o rota efter något igen. morötter o någon god dipp, mums skulle inte sitta fel.. elr kanske lite jordnötter.. Åh jag måste be mamma köpa hem honungsrostade jordnötter nästa gång hon åker och storhandlar, har ni smakat det någon gång? annars så gör det :)

Nej nu ska jag ut i köket igen, och även säga till mamma så hon kommer ihåg.. och jag måste öppna fönstret annars kvävs jag väll snart för syret börjar ta slut.

Dj Ironik,

wööösh, ja har nyss insett att ja missade ironik i sthlm på the voice, elr ja det gjorde jag redan dagen efter, men fy så sur jag e nu att jag missade honom, jag svär jag hade börjat gråtat när han hade kört låten ' stay with me ' den e sjukt underbar så det är väll mest drf ja surar, han spelade ju precis innan adam tensta o vi kom precis fram när adam körde så.. ursh ja e sur på mig själv.. varför tog jag inte ett tidigare tåg o.o?

sömnig.

wöösh jag börjar känna mig riktigt sömnig nu, men jag är endå inte trött. men gud vad skönt att sova länge imorn utan att någon klocka väcker en, det lär vara mamma som väcker mig imorn, myyys =) hellre henne än en tjutande klocka ^^.

och jag är helt fast i atreyu, har lyssnat smått på dem förut, men nu sitter dem i skallen haha x) Dem slor nästan ut Escape the Fate faktiskt ^^.

Men jag lär inte skriva något mera idag, så godnatt :*

Fonzi da Katt in my hus :D

Haha svengelska  här dåva (: tänkte visa lite bilder på min 19åriga kittykatt Fonzi =)













Visst är han söt? Han e så charmig o underbart gosig, <3

Marabou Premium Dark Raspberry..

Åh den är så fruktansvärt god, jag älskar den och den är värd varenda krona (: kostar mellan 15-20kr beroende på var du handlar (:

Fredag,

aw äntligen fredag om ja får säga det själv, imorgon ska jag sova länge, mkt längre (:
En vecka har redan gått sedan jag började skolan, och jag trivs jätte bra faktiskt i klassen ;D
Fast alla e inte normala , men mickis e normal o sjukt jävla kul iaf ;D idag var ja knappt i skolan två timmar XD för vi började halv tio o sluta nån gång innan tolv. xD men det var kul iaf vi grillade korv, för ja stinker sån där grill lukt nu xD hahah ;D nej ja funderar verkligen på att dra mig iväg till ica nyfors o köpa mörk choklad med hallon :) jag ska nog göra det, min kropp skriker efter det o socker. haha ja socker, allt som e sött. ja har blivit beroende .. xD

Sova ? xD

Jag älskar att sova, men endå hatar jag det något fruktansvärt. Känslan av att sova ensam e sjukt dyster och att du alltid drömmer samma jävla dröm om o om igen. därför hatar jag att sova, men endå älskar jag det. Att sova tillsammans med någon, det spelar ingen roll om vem det är, bara någon sover breve en så är det skönt, att andas ikapp med någon. Jag hatar mörkret och jag älskar det för jag hatar ljuset.. Ja lite komplicerat men att sova e både bra o dåligt >.<

var tog mina ...

... 40-50st läsare om dagen vägen ? haha, alla bara försvann när jag tappa blogglusten, det e väll trist.. Men ja hoppas jag får tillbaka dem o många fler, det är väll mera mys än att runt 20 st läser ;) sakta men säkert ska jag trava uppåt på listorna :)

wöösh det e torsdag,

torsdagar är en bra dag, även om jag blev en dränkt katt idag på idrotten när det regnade, för idag kmr ju ett nytt avsnitt av TH tv ut ;) have fun ;)

Uppåt,

min blogg e på väg tillbaka i sin balans, självklart var det ju inte kul för er att läsa när det bara dök upp inlägg ibland, men nu jävlar siktar cacci frammåt o uppåt på listorna, det lär ta ett tag innan jag är nya kenza, men det är inte det jag är ute efter, jag bloggar bara för att det e kul, o ja hoppas ni gillar't ;)

DDM



Titta vem som e med på 4.09 ;)

Onsdag,

Idag hade vi matte, svenska o engelska, våra lärare e okej vi har samma lärare i engelska o svenska. och våran mattelärare mobbar mig för mitt hår :( för det tar timmar o fixa o han tkr jag borde gå estet pga mitt useende. fyfan vad jag vart sur :o fast han var endå rolig :D sen på engelskan satt alla i en rund ring typ o snackade med varran o skulle lära sig namnen typ o.o jag minns inga namn :D haha men det var nån kille i klassen som glodde på mig o mickis 24/7 det var jobbigt :( och på svenskan delade vi in oss i grupper o ja o mickis hamnade inte i samma XD haha men sen fick vi komma tebax till varran.. Då vart det mys :)

pictures on me,












En bild säger mer än tusen ord.

Dagens video,

Hihi jag är kär i denna från alvin o gänget ^^
När Alvin duschar i diskmaskinen såklart ;)

Skratt o fnatt,

Skoldagen var helt okej, vi fick kläder o mössor som vi såg ut som svampar i, o kläderna var jätte snygga. o vi testade vita fula träskor. haha det var mys ;D och vi asgarva jätte mkt ja o mickis idag hehe :D

Nyponblomma,


När jag fyllde år fick jag en ny kamera utav pappa, jag älskar den ! :*

The Voice

Var ju som sagt på The Voice 08 i sthlm =)
Såg bara Adam Tensta ( filmade inget ) och Flo rida som ja filma, vi missade Ironik :( det var synd för ja älskar honom massa ! Haha :D Men iaf en video men Flo Rida som jag klippt ihop allt ja filmade ;)

Måndag kväll,

Magen min kurrar redan efter mat, och endå käkade jag runt 4 med Måna nere på Corner. Hon bjöd mig på mat där, så jag ska bjuda tillbaka någon annan gång till henne (: Hade det verkligen mys nere på stan, fast vi visste inte riktigt vart vi skulle gå så vi gick omkring o glodde överallt typ ^^ Måna köpte ett nytt diadem o ja köpte lösnaglar inne på H&M, tyvärr känner ja inte för att använda dem imorn i skolan, hehe då vi har resturangen. Börjar halv nio o slutar tio över två =)

Jag hoppas dem två som var fulla i klassen idag inte är fulla imorn, det kmr ju förstöra för oss andra med ju, haha men ah vi märker väll hur det blir med dem. Dem var iaf irriterande som fan :( .

Nu ska jag springa in i badrummet o tvätta av mig sminket, har fått någon infektion i mitt vänstra öga typ så det gör jätte ont, men e inte röd elr nått sånt, det bara gör ont när ja blinkar typ o.o

Halv.


Jag vill att du o jag ska bli vi.
Jag är inte hel utan dig.

Skoldag nr 1

Jaha då var skolan igång igen, som min nya rektor sa ; nu går ni i skolan frivilligt och det är ingen skolplikt,
esh vem bryr sig tänkte jag, jag lär mig iaf nånting bra! Jag får ju en hel utbildning i hotell o resturang (; Och det är ju mys =) Måndagar o Tisdagar har vi resturangen typ, och dem andra dagarna har vi matte svenska engelska idrott o bild. Sen är det inte så mkt mer lektioner, jo data o HOK ja kmr inte ihåg vad HOK står för nu, får fråga imorn igen ^^

Men iaf det var sjukt mysigt idag i skolan, fast ja gick typ vilse lite med caisa o mickis :o haha men ja svär ja kmr aldrig lyckas hitta till resturangen imorn bitti, där vi får frukost =) det kmr ta ett tag för skolan e verkligen stooor :o
Så jag ska träffa caisa vid stora entren imorn runt 8 ^^ vilket betyder att ja måste gå upp senast kvart över sju, idag kom ja upp vid sju :o ja var jätte pigg redan vid sex men orkade verkligen inte gå upp för att fixa mig o sedan tråka tills ja började.

Justja nu har lillasyster börjat på min gamla skola, hennes schema var inget vidare, idrott tre dagar i veckan, att hon orkar :o medans jag bara har en för att jag e så slö o klagar över minsta lilla typ, hehe. mitt schema e helt okej faktiskt. gillar onsdagarna bäst börjar vid tolv o slutar vid tre ;) det e värsta mys <3

Åh och idag i aulan innan man gick till sina klasser såg jag Jonas, weöösh inte sett honom på ett år typ :o men iaf han kände inte igen mig. sedan när vi hade rast så hörde ja honom prata nånstans i ett klassrum med en lärare så jag smög in där o krama honom o massa , shit så lång han e, typ 185cm sa han :o och jag är bara ynka 163cm ._. det skiljer en ganska bra bit.

Nej nu ska jag inte babbla mera, ska ta o få i mig nånting gott, har redan käkat kexchoklad o nu vill ja ha något annat :*
Hörs senare :*


Debby tuggar kexchoklad >.<

sthlm igen ^^

cacci åkte ju upp till sthlm igår för the voice o träffade massa underbara människor ;D

här är en video från centralen när vi väntar på mitt tåg (a) <3

sthlm

en video från när ja var i sthlm,
skulle säga att ja hatar att min kamera e seg o märkte sedan att ja spelade in (:

Grattis :D

grattis till mig hahahaha idag fyller jag 16 år :D

ja må ja leva ja må ja leva ... osv ;)

Mörker,

Man märker nu om kvällen att hösten och vintern kommer närmare då allt blir mörkare ju tidigare klockan är så säga. Det är nästan kolsvart ute redan nu och klockan är väll runt halv tio o.O

Min blogg har väll inte vart på topp dem senaste veckorna, men den kommer igen när jag börjar få lite blogglust som jag har just nu, fingrarna bara vill skriva ut en massa saker ^^

Åfesten imorn med Jenny, elr ja den börjar redan idag men Jenny o jag drar imorn o röjer, elr något. Får se vad som bjuds på denna gången, och på lördag fyller jag år (: Jag hoppas på pengar, åfesten fortsätter även på lördag i eskilstuna men får ja pengar av farmor som ja sa att ja ville ha drar ja till sthlm på the voice 08 o träffar folk o stannar tills på söndag, och av pappa gissar ja på att jag kmr få en kamera, för det är det enda jag önskar mig (:

Och nu ska bloggen börja gå uppåt igen, besöksiffrorna måste öka o jag måste börja skriva ;)
vi hörs (?) senare elr imorn.

Din tur.

Jag var faktiskt jätte duktig förut idag o lagade lunchen nu får du lagga kvällsmaten, jag är sugen på nått gott o du pratar om att din vän grillar, vi kan trava iväg dit men han skulle inte vara klar förns vid tio, men vi kan gå dit då ist, eller så ställer du o lagar mat elr fixar ihop nånting gott för min mage kurrar extremt mycket ^^

Torsdag TH TV XD

Woho th tv =) klicka här för att se det nyaste avsnittet (:

söt söt söt XD

Jag tvingar er att checka denna video, han e ju sjukt jävla söt den där Smix ;o
Denna video är phett söt ;)


Hebreiska ^^

אני אוהבת אותך אנטון

Ich bin happy XD

jag e glad idag, jag vet inte riktigt varför elr jo det vet jag visste >_<
fast jag var en aning sur innan , hehe (a) jag blev tvingad till att baka för idag, hm det e väll lördag nu ;o *tittar på klockan* jepp, okej jag var glad igår då >_< fast innan det var jag sur o.O men iaf jag har lyckats få tag på en hel del TH tv avsnitt till datan (: och det känns verkligen underbart (y) jag vill ha tag på många fler har bara 25st av 36st så jag ska leta efter fler, hehe. jag bara måste ha det avsnittet från när dem var i israel, ja minns inte vicket det är , men självklart ska jag leta reda på det (:



En massa mys på det <3,

Men iaf, skulle någon kunna hjälpa mig med en design, jag vill ha en annan bild i headern o lite så. i såna fall kan ni väll lämna en kommentar elr kontakta mig ? Det skulle vara supersnällt (:

Nu ska jag ta o smörja in mig efter att ha duschat, jag har sådan torr hy att jag måste smörja in mig ofta, det är lite jobbigt men annars blir jag vitflagig över hela kroppen. och på måndag är det en vecka kvar tills skolan börjar, jag längtar faktiskt en hel del (: och idag är det exakt en vecka kvar tills jag fyller 16 år (:

Och jag måste börja blogga bättre, det känns väldigt tomt den senaste månaden. förlåt för det (a)

Sen efter detta inlägg trorja att jag ska lägga mig ner o lyssna på harry potter o den vises sten igen ;o lyssnade på den inatt och den är verkligen invecklad, har man läst böckerna elr sett någon film förstår man verkligen vad jag menar. och ljudböcker e väll för småbarn i 5års åldern ? denna är verkligen komplicerad och dem beskriver allt i detalj, och en massa jag har redan lyssnat över tre timmar på den och harry har inte ens kommit till hogwarts, nej inte ens till diagongränden för att köpa skolsaker, bara för att hagrid grillade korv o kokade te i den där stugan typ o.O haha aja ,

sov sött (:

lovelyday ;D

torsdag torsdag torsdag cacci älskar torsdagar *dansar omkring som ett fån*
Th tv nu ska vi glo ;D


puss :*

Guitar hero,

Jag börjar hajja spelet mer o mer, det är väll kanske tredje gången jag kör det o det går frammåt mina fingrar börjar kunna kontrollera sig till easy, jag tkr det e apsvårt medans storebror kör på hard elr expert, shiit jag får träna mkt iaf innan jag lär mig spelet riktigt bra ^^, men det finns ju fusk man kan använda oxå (a) nej det var inte jag som la in fusken, det var min lillebror (a) hahaha o det är bra för då kan man inte åka ut , me like ;)

Här ligger jag och spelar, phett med bekvämt o ligga ner (:

komihåg

jag måste komma ihåg denna så jag lägger in den här (:
http://www.cherrytreerecords.com/cherrytreehouse/
tokio hotel varning ;)

Fredag,

min dag har inte vart spec intressant om jag ska vara ärlig.
gick upp tidigt och åkte ut till sundbyholm var där cirka en timma o sedan åkte vi in till stan igen o ja,
nu är ja o bror hemma hos sussie för pappa e ute o festar ._. det var meningen att han inte skulle festa men men..
han får göra som han vill tyvärr >_<




Känner mig bara tom just nu, det ända som finns e smärta </3

RSS 2.0